Cégünk magyar családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét 1993-ban. Több, mint 25 év alatt gyűjtött tapasztalatunkkal minden partnerünket olyan termékekkel tudjuk kiszolgálni, amelyet büszkén nevezünk B-Kolor minőségűnek.

Textil nagykereskedésként fő profilunk az ágyneműhuzatok, lepedők, paplanok, párnák, törölközők és takarók értékesítése mind magánszemélyeknek, mind viszonteladóknak és céges szintű vásárlóknak. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük az alapján, hogy mire van szüksége vásárlóinknak.

Megbízásra gyártunk és szállítunk lakó-közösségi helyiségekbe szánt bútorokat, valamint az ezek berendezéséhez szükséges egyéb kiegészítőket is. Igénynek megfelelően biztosítunk munkaruhákat és egyéb védő eszközöket, valamint intézetek ellátottai számára alsó és felső ruházati termékeket. Újdonság termékeink között a folyadék taszító méteráru és az ebből készült asztalterítők gyártása.

Küldetésünk, hogy minden partnerünket magas minőségben, gyors és pontos szállítással tudjuk kiszolgálni, 100%-ban magyar gyártású áruinkkal.

Akár otthonába, kiskereskedelmi üzletébe, esetleg szállodába, panzióba vagy apartmanba keresi az Ön számára legmegfelelőbb lakástextíliákat, mi állunk rendelkezésére!